Fiatal Vezetők Akadémiája – Highway

Viki | 2016-12-02

Highway – Energiamenedzsment

  • Milyen tényezők hatnak az energiaszintemre?
  • Hogyan tudom befolyásolni azt?
  • Hogyan éljem túl az impulzushalmazt?
  • Hogyan kezeljem a negatív érzelmeket, a negatív automatikus gondolataimat, a konfliktusokat, az időrablókat?
  • Milyen eszközöket érdemes elsajátítani ahhoz, hogy jól tudjam menedzselni az energiáimat?

Ha érdekelnek ezek a kérdések, akkor gyere el tréningünkre!

Tréner: Gallen Rita


Jelentkezés, további információ:

Tóth Annamária
E-mail: toth.annamaria@coachingteam.hu
Telefon: +36-30-901-11-16

Esettanulmányok: Generációs együttműködés a Coaching Teamben

Viki | 2016-06-24

Amikor a Coaching Teamhez kerültem gyakornoki pozícióba, éppen a szakdolgozati témám kiválasztásán gondolkoztam. A gyakornokságom első hetei a cég felépítésének és munkásságának megismerésével teltek. Egy alkalommal az akkori irodavezető lelkesen mesélt nekem az egyes szolgáltatásokról, és a „Híd a generációk közt”, generációs érzékenyítő programra vonatkozólag kiemelte, mennyire fontos, hogy az emberek, szervezetek, cégek felfigyeljenek a generációs problémára… ezzel már meg is lett a szakdolgozatom témája: kideríteni, hogyan lehetne még hatékonyabban eljuttatni a programot azokhoz, akiknek szüksége van rá.   (tovább…)

Work & Life: Törékeny egyensúly

Viki | 2016-06-10

Négy éve dolgoztam egy nagy multinacionális cég külföldi leányvállalatának igazgatójával.  Annak idején régi barátként keresett meg azzal, hogy nehezen tudja megoldani  a munka és a családdal töltött idő egyensúlyát.  Klasszikus dilemma.. (tovább…)

Work & Life: Jelenlét

Viki | 2016-06-07

Időről időre szeretem újranézni a kedvenc TED előadásokat. Az egyik ilyen Ric Elias: „3 things I learned while my plane crashed (3 dolog, amit megtanultam a repülőgépem lezuhanása közben)” című beszéde. Mindössze 5 perc az egész, mégis átütő ereje van. Ric túlélte ezt a zuhanást, és megfogalmazta azt a 3 dolgot, ami számára a legfontosabb az életben. Ajándéknak és csodának nevezi a balesetet, mert ebben a néhány pillanatban világosodott meg számára, hogy melyek számára a legalapvetőbb értékek. (tovább…)

Work & Life: A coaching szemlélet

Viki | 2016-06-02

Manapság már a legtöbb cég ismeri a kifejezést, sőt már a gyereknevelés kapcsán is jelennek meg írások. Mi pedig a tréningeinken és szervezetfejlesztési munkáinkban is ezt követjük.

Miért hiszünk ebben? Azzal együtt, hogy már trendi ez a fogalom? Sőt érezhetjük, hogy a csapból is a coach képzések, és „coach szeretnék lenni” mondatok folynak?

(tovább…)