Kulcsüzenetek

 

Az agilis szervetek jellemzői
Az agilis kultúra megteremtésének alapjai
Az agilis módszertan, eszközök és ami mögötte van
Agilis vezetés – bizonyíték vagy ígéret?
Jövőbiztos kompetenciák

 

A tréning célkitűzései

A világ gyorsabban változik, mint valaha! Emberek milliárdjai kapcsolódnak hihetetlen módon egymáshoz egy példátlan globális hálózatban, ami lehetővé teszi az új ötletek és innovációk szinte azonnali és akadálymentes terjedését.

Vegyítsük ezt az összekapcsoltságot a gyorsan változó demográfiai adatokkal, változó értékekkel, fogyasztói attitűdökkel, a növekvő politikai és gazdasági bizonytalansággal, a technológia exponenciális fejlődésével, és egyértelművé válik, hogy a következő lesz az egyik legnagyobb történelmi átalakulások évtizede. Csak azok a szervezetek és egyének lesznek versenyképesek akik jól értik és kiválóan menedzselik a szükséges képességbeli, kulturális, technológiai és munkamódszer változatokat. Ehhez az agilitás és a reziliencia elengedhetetlen!

 

Főbb tartalmi elemek

A trénig során az ismerd meg (tanulj) – próbáld ki – reflektálj háromszögben mozgunk majd folyamatosan. Rövid előadások és videók formájában megismerjük a főbb módszertani elemeket, majd ezeket dolgozzuk fel és értjük meg mélyebben.

A tréningen összegyűjtjük a résztvevők eddigi tudását az agilitásról, illetve az agilis módszertanokról. Ezt követően egy szimulációs gyakorlatban demonstráljuk az agilis működést.

A tréning második felében részletesen végig megyünk több agilitást támogató ceremónián, majd azzal zárjuk, hogy összegyűjtjük a tapasztalatokat és megfogalmazzuk miket és hogyan tudnak ebből a résztvevők tovább vinni és beépíteni a mindennapjaikba.

 

Jelentkezés

IDŐPONT 9.00-12.30 vagy 13.00-16.30
HELYSZÍN ZOOM Coaching Team tréningterem
ÁR 35 000,-Ft+Áfa
MAXIMUM LÉTSZÁM 8 fő

 

További információ

Buta Kinga

Junior tanácsadó, Tréner
Munka- és Szervezetpszichológus,

buta.kinga@coachingteam.hu
+36-20-271-8963

 

 

Image by Dirk Wouters from Pixabay