Magyar Telekom – Egyéni keret rendszer

Kinga | 2018-03-10

Magyar Telekom munkatársai, vezetői részére az alábbi készségfejlesztő tréningeket ajánljuk fel az egyéni képzési keretük felhasználása kapcsán.

 

  • Vezető szerepben lévő Kollégáknak:

A Fiatal Vezetők Akadémiája nyílt programunkat ajánljuk, ahol más vállalatok vezetőivel együtt dolgozhatnak egy-egy modulon.

Bővebb információ az alábbi linken:
http://www.coachingteam.hu/fiatal-vezetok-akademiaja/#more-129

 

  • Munkatársak részére ajánlott témák:

 

Énmárka – Látszódom?

A jól teljesítés már nem mindig elég, annak látszódnia is kell. Halljuk, olvassuk már mindenhol. Lehet egyetérteni, lehet nem, de aki elismerést szeretne, annak hasznos a magáról kialakult képet tudatosan alakítani. A lufifújást nem náluk lehet megtanulni, de aki a saját erősségeit, eredményeit szeretné jobban láttatni a szervezeten belül, kívül neki érdemes a tréningre eljönnie.

Tréning hossza: 1 nap

 

 

Érzelmi Intelligencia – Értem, amit érzek? 

A tréning célja az érzelmek kezelésével kapcsolatos tudatosság növelése. Az érzelmek meghatározó elemei az emberi működésnek: jelen vannak a döntéshozásban, helyzetértékelésben, és emberi együttműködésben. Nem az érzelmek elnyomása a hatékony munkahelyi viselkedés –hiszen ez nem is lehetséges- hanem az érzelmeink tudatosítása.A tréning 3 technikát ismertet meg a résztvevővel az EQ fejlesztésére: a saját érzelmek beazonosítása, a hátralépés képessége és a saját „nyomógombok” ismerete.
Tréning hossza: 1 nap

 

Bizalom – Ha adom, akkor kapom!

A tréning célja az, hogy a résztvevők tudatosabbak legyenek saját önbizalmuk építésében, illetve a kapcsolataik bizalmi szintjének emelésében, mind a magán-, mind pedig a szakmai életükben. A tréning abban lesz segítségükre, hogy olyan eszközökkel vértezzék fel magukat, amelyek támogatják őket az erősebb bizalom megtapasztalásában, az ’adok-kapok’ relációjában. A bizalmat kiérdemelni és építeni lehet, elvárni nem. A bizalom szintje a jellemtől és a kompetenciák megfelelő használatától függ.
Tréning hossza: 1 nap

 

Prezentáció technika – magabiztos előadó, emlékezetes prezentációk

Célunk, hogy a résztvevőket segítsük a saját, egyedi professzionális előadói stílusuk megtalálásában és tökéletesítésében. Támogatjuk a személyes erősségek kibontakoztatását, és figyelmet fordítunk a tipikus hibák kiküszöbölésére. Közvetítjük a legújabb prezentációs trendeket és jó gyakorlatokat. A tréning egyik fő fókusza a prezentáció megtervezése-felépítése a másik pedig az előadásmód. Sok gyakorlással, videó elemzéssel dolgozunk.
Tréning hossza: 2 nap

 

Nonverbális kommunikáció – A rejtett hatalom

Mindenki ismeri már, hogy a közlésrendszerünk csupán 7% a verbális, 38% vokális, és 55% nonverbális. Nemcsupán a magánéletben, de az üzleti helyzetekben is kiemelt fontosságú ki mennyire van tisztában, milyen hatása van a nonverbális kommunikációjának, és mennyire tudja olvasni a másik testbeszédét. A tréning ehhez nyújt segítséget.

Tréning hossza: 1 nap

 

Önismeret –A DISC hálójában

Egy nagyon könnyen érhető, a gyakorlatba rögtön beilleszthető személyiségtipológia modell, ami a magunk és mások megismerésének egy jó sorvezetője. Segít megérteni, hogy a másik miért teljesen máshogy működik, mint mi. A diagnózison túl a különböző személyiségekhez használható kulcsokról is beszélünk együttműködés, konfliktuskezelés vagy épp motiválás területein belül.

Tréning hossza: 1 nap

 

4WIN – Asszertív kommunikáció 

Az asszertivitás nem más, minthogy azonos szemmagasában kommunikálunk a másikkal, nem uraljuk le, és nem hunyászkodunk meg. Önérvényesítés és együttműködés eredményes kombinációja, ami nemcsupán egy kommunikációs forma, hanem szemlélet és személyiség fejlődésünk velejárója. Tudatosan azonban bárki képes magabiztosan kéréseket, visszajelzéseket megfogalmazni, nem-et mondani, anélkül, hogy megbántaná a másikat.
Tréning hossza: 1 nap

 

Angol nyelvi coaching

Szeretnéd feloldani az angol nyelvvel kapcsolatos blokkjaidat, gátlásaidat? Felkészülnél egy fontos tárgyalásra vagy prezentációra? Szeretnéd megtalálni  az igazi, belső motivációdat a nyelvtanuláshoz? 

Az egyéni 2in1 coaching ülésen segítséget kaphatsz ahhoz, hogy a nyelvtanulásban sikeres legyél, naprakész tudással és önbizalommal! Egyéni fejlesztéssel, egyedi csomagajánlattal várunk! 

1 ülés: 25 000 Ft

 

2in1 Inspiratív Angol Nyelvi Klub

Ha úgy szeretnéd fejleszteni angol tudásodat, hogy közben inspirálódsz és tanulsz a legfrissebb vezetésfejlesztési témákról, gyere el és légy tagja Angol Nyelvi Klubunknak! 

5 alkalmas kurzus minden második kedden 8:30-10:00 között, maximum 6 fő részvételével.
Nyelvi Klub 5 alkalma+ 1 alkalom egyéni angol nyelvi coaching ára:
50 000 Ft

 

  • Fontos információk:

– A tréningek témától függően 1 vagy 2 naposak, 9-17 óra közt zajlanak

– Min. 7 fővel indulnak el

– Az időpontot a jelentkezőkkel együtt határozzuk meg

– Helyszín a Coaching Team design tréningterme: 1027. Budapest, Jurányi u. 10. 1.em.

 

  • Díjazás:

– 1  egynapos tréningen való részvétel 30 000 Ft

– 2 egynapos trénigen vagy 1 kétnapos tréningen való részvétel 50 000 Ft

– A tréningen való részvételt megelőzi egy skype beszélgetés és/vagy online igényfelmérő kérdőív.

 

  • Érdeklődni, jelentkezni:

Szabó Viktória
szabo.viktoria@coachingteam.hu
+ 36-30-474-8433
+ 06-1-614-1184


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*