Fejétől bűzlik a hal …

Siklós Barbi | 2019-11-07

Nádai Gábor, a 2018-as Év Fiatal Vezetője pályázat KKV kategória I. helyezettje osztja meg gondolatait velünk.

 

Miért indultál tavaly a pályázaton?

Kollégám javasolt a díjra, nagyon kíváncsi voltam, kikkel tudok megismerkedni, valamint érdekelt egy a saját cégünktől és magamtól független szakvélemény.

Mit adott Neked a folyamat, a nyeremény?

Egyrészt egy valóban felejthetetlen élményt, amiért nagyon hálás vagyok a szervezőknek és az engem támogatóknak. Nagyon sok tapasztalatot hoztam el olyan tekintetben, hogy jobban látom, miben kell fejlődnöm. Szuper embereket ismertem meg, és nagyon hasznos volt, hogy részt vehettem a Fiatal Vezetők Akadémiája képzésen.

Mit üzensz azoknak, akik most gondolkodnak?

Ne gondolkodjanak, nevezzenek! Semmit nem veszíthetnek, és már a pályázati anyag összeállítása is egy nagyon izgalmas projekt, amiből sokat lehet tanulni.

Milyen változás történt Veled az elmúlt egy évben vezetőként, amit kiemelnél?

Az elmúlt egy évben leginkább abban változtam, hogy sokkal jobban és tudatosabban figyelek azokra a tulajdonságaimra, amikben kevésbé vagyok jó és azokra, amelyekben igazán erős vagyok. Azt keresem, mivel tudok a legtöbbet segíteni vezetőként. Úgy gondolom, ezáltal sokat fejlődött a csapatom és végeredményben az a terület is, amelyet vezetek. Lehetőségem nyílt előadni egy nemzetközi konferencián. Elindítottam a Budapest Leadership Meetup sorozatot, amivel a célom egy kifejezetten vezetői közösség kialakítása és belekezdtem a Fejétől bűzlik a hal című blogba, ahol vezetői tapasztalataimat, gondolataimat gyűjtöm.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*