Juhász Zsófia

Csaba | 2015-11-27

„Segítelek téged abban, hogy empatikus tudatosítással, a dolgokra más perspektívából való rálátással meglépd a következő lépést, vagy új megoldást találj.”

Coachként azért dolgozom, hogy a hozzám fordulókat abban segítsem, hogy meglévő dilemmáikra más szemszögből nézzenek rá. Ezáltal új lehetőségeket, megoldásokat találva felismerjék önnön erejük sokszínűségét és mindezeket a gyakorlatban sikerrel hasznosítsák.

Multinacionális vállalatoknál eltöltött évek során szerzett tapasztalataimra hagyatkozva, átérzem és megértem ügyfeleim előtt álló kihívásokat, illetve saját magam is megtapasztaltam milyen az, amikor coach segíti munkámat.

Gyógyszeripari és médiaszolgáltató cégeknél dolgoztam HR területen az elmúlt 12 évben többek között, mint HR menedzser. Tanultam az ELTE bölcsész karán, a budapesti Közgazdasági Egyetem Vezetőképző Intézetében és coach szakmai képzettségemet a Business Coach Akadémián (2010) szereztem. Eddig több hazai tréningen és előadáson vettem és veszek részt, a folyamatos szakmai és személyes fejlődésem érdekében. Gyerekkoromban és felnőttként is több évig éltem, tanultam és dolgoztam külföldön.