Siklós Barbara

Csaba | 2015-11-12

Mottó

„A coaching folyamat során én vagyok a táplálék, a biztatás és a fény, mely felszínre hozza a coachee tölgyfaságát, hogy elérje céljait.”


„Minden ember egy makk, amiben benne rejlik annak lehetősége, hogy pompás tölgyfává váljon. Ehhez szükségünk van táplálékra, biztatásra és fényre is, ami felé törekedhetünk, de a tölgyfaság lényegét eleve magunkban hordozzuk.” – John Whitmore
A coaching folyamat során én vagyok a táplálék, a biztatás és a fény, mely felszínre hozza a coachee tölgyfaságát, hogy elérje céljait. Nem nyújtok kész megoldásokat, hiszen azok bennünk vannak: ügyfelemben rejlő képességeit segítek összehangolni lehetőségeivel!
Több, mint egy évtizedet töltöttem el a marketingkommunikáció területén, hazai és nemzetközi reklámügynökségeknél. Megtapasztaltam a munkahelyi nehézségeket, dilemmákat, bizonytalanságokat, feszültségeket, melyeket idővel, megtanultam a helyükön kezelni.
 Kipróbáltam magam ügyfélkapcsolati munkatársként és vezetőként egyaránt. Így saját tapasztalataimra és szakmai tudásomra támaszkodva empatikus hozzáállással támogatom ügyfeleimet. Business Coach diplomámat a Business Coach Akadémián, stílus coach diplomámat a londoni Style Coach Institute™-ben szereztem.