FVA- Transform

2018.10.19. 9.00-17.00

 Menedzserből vezető

Az FVA…

Magyarországon legelőször létrehozott fejlesztési program a kifejezetten korban, vagy pozíciójukban fiatal vezetőknek, ami 2012 óta folyamatosan növekvő résztvevői létszámmal működik, 21. századi vezető fejlesztési témákat dolgoz fel. Egyéni és csoportos coaching folyamattal támogatott gyakorlatorientált, személyre szabott, modulrendszerű program, melynek fókuszában a vezetői attitűd- és kompetenciafejlesztés, valamint a vezetői tudatosság növelése áll.

Miért érdemes részt venni egy modulon?

A témákat a 2015-ös év vezetésfejlesztési igényei alapján állítottuk össze. 1 napos tréningeken kis létszámú csoportban, azonos, de mégis más helyzetben lévő vezetőkkel együtt történik a fejlesztés, ami a személyes cél megfogalmazással indul. Minden tréningen a témához tartozó személyes dilemmákat, témákat, eseteket dolgozunk fel.
Egy-egy modulon való részvételt csapatunk, módszereink megismerése érdekében is szívesen ajánljuk leendő Ügyfeleinknek.

Miért érdemes részt venni a teljes programban?

A vezetői lét útján felmerülő legfontosabb témákat öleli fel az akadémia. Más szervezetből érkező vezetőkkel együtt történik a fejlődés, így a „nem vagyok egyedül” érzés mellett, az egymástól tanulás is megvalósul. Az éves részvétel mellé egyéni coaching folyamat is biztosított. Rendszeres impulzus, folyamatos inspiráció, mely hatására a tudatosság nő, a vezetői készségek fokozatosan erősödnek.

fiatal2


Jelentkezés, további információ:

Tóth Annamária
E-mail: toth.annamaria@coachingteam.hu
Telefon: +36-30-901-11-16


Közelgő események


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*