A 2015-ös kiírásra 50 pályázó készítette el a nem két perc alatt összedobható prezentációt az eddigi vezetői útjáról, eredményeiről, céljairól. Érkezett pályamunka az oktatás a nonprofit, a kis, közép- és nagyvállalati szektorból is.

névtelen2

 

A zsűriben helyet foglaló szakmai grémium több körben értékelte a pályázatokat és a legjobb pályázókkal személyesen is találkozott, majd felállította a sorrendet, mely alapján az Év Fiatal Vezetője 2015-ben Szabó András (iData Kft.) lett. „A vezetőt nem saját tettei, hanem csapata eredményessége minősíti, és büszke vagyok a sikeres csapatomra” – mondta el András, aki azóta rendszeres és lelkes résztvevője a Fiatal Vezetők Akadémiája programunknak, ami nyereményének része volt. Ugyanúgy ahogy Szlovák Gergőé is (IBM), aki a második helyezett lett.
A harmadik helyezett Sulyok László (Provident), a különdíjas Domahidi Ákos (Andrássy Egyetem), valamint a negyedik és ötödik helyezett Hosszú Dalma (Bátor Tábor) és Erdei Judit (NI Hungary Kft.) pályázata a többi kiváló prezentációval együtt az alábbi felületen elérhetőek:

http://www.slideshare.net/FiatalVezetokPalyazatai