Online termékeink

GREAT ONLINE

 

EFFECTIVE ONLINE – HATÉKONYSÁG VIRTUÁLISAN IS

Az online csatornákon történő együttműködés eredményességének fejlesztése
A kapcsolatok minőségének mérésére alkalmas fogalmak megismerése
A team és a virtuális team sajátosságainak, az eredményes együttműködés elemeinek megismerése, használata
Részletes program ITT.

 

GENUINE ONLINE – VALÓDI VIRTUÁLISAN IS

A programban résztvevők általános rálátást, betekintést kapnak a rugalmas – kiemelten a távmunka – foglalkoztatási formák jellegzetességeire, amely lehetővé teszi, hogy legyen egy közös keretrendszerük, melyben a saját kihívásaikat könnyebben meg tudják fogalmazni.
Fontos szempont, hogy a résztvevők be tudják hozni azokat a nehéz helyzeteiket, amelyeket a mindennapi munkavégzés során kihívásként élnek meg – akár a szakmai irányító szerep, a fizikai távolság, a nem állandó személyes jelenlét, a bizalom, feladatok teljesítésének nyomonkövetése, állandó kapcsolat hiánya és egyéb személyes kihívásokból adódóan. Cél, hogy ezeket a legadekváltabb módszertannal feldolgozva ötleteket, inspirációt kapjanak ahhoz, hogy az éles gyakorlati helyzetekben miként oldják meg az esetleges konfliktusokat.

Részletes program ITT.

 

CHANGE & ONLINE – Kríziskezelés virtuálisan

Általánosságban a krízis során egy szervezet kénytelen az egyensúlyát veszélyeztető körülményekkel szembenézni, ezek mindennél fontosabbá válnak számára, azonban a helyzetet a szokásos problémamegoldó eszközökkel sem megoldani, sem elkerülni nem tudja. A fenyegető körülmény általában kívülről érkezik, gyakran váratlan esemény. A szervezet lehet személy, de lehet intézmény is. A krízis management mindkét esetben a megváltozott körülményekhez való alkalmazkodást célozza. Egy krízishelyzet feloldásának a lépései különböznek a két területen.

Részletes program ITT.

 

STRESSFIGHTER ONLINE – STRESSZKEZELÉS VIRTUÁLISAN

A képzés célja, hogy a jelentős teljesítmény-követelmények mellett dolgozó munkatársak jól tudják kezelni az őket ért stresszt. A képzés feladata, hogy felkészítse őket olyan módszerek használatára, amelyek segítenek a stresszkezelésben, oldják azt, és akár a munkahelyen, akár otthon eredményesen alkalmazhatók. A helyes stresszkezelés elősegíti a különböző konfliktushelyzetek megelőzését valamint megalapozza az egyenletes teljesítményszintet is.

Részletes program ITT.

 

RESILIENT & ONLINE – Reziliencia Virtuálisan

Az online reziliencia program célja a résztvevők pszichikai ellenállóképességének növelése, belső erejük forrásainak azonosítása a személyes sikereik és objektív mérőeszközök által. Az erőforrások tudatosítása mellett cél a mindennapokban is megvalósítható akciók kidolgozása az egyensúlyi állapot megtartása érdekében, amit az akadályt jelentő helyzetek során is meg tudnak őrizni.

Részletes program ITT.

 

MEETING ONLINE – Meeting hatékonyság virtuálisan

A workshop fő célkitűzése az, hogy a résztvevők mind az online eszközök használatában, mind pedig a meeting facilitálás módszertanában gazdagodjanak. Elsajátítsanak olyan módszereket, amelyek segítségével az általuk vezetett meetingek inspiráló, kreatív, hatékony és sikeres platformjai lesznek az eszmecseréknek.

Részletes program ITT.

 

AGILE & ONLINE – Agilis alapok virtuálisan

A világ gyorsabban változik, mint valaha! Emberek milliárdjai kapcsolódnak hihetetlen módon egymáshoz egy példátlan globális hálózatban, ami lehetővé teszi az új ötletek és innovációk szinte azonnali és akadálymentes terjedését.

Vegyítsük ezt az összekapcsoltságot a gyorsan változó demográfiai adatokkal, változó értékekkel, fogyasztói attitűdökkel, a növekvő politikai és gazdasági bizonytalansággal, a technológia exponenciális fejlődésével, és egyértelművé válik, hogy a következő lesz az egyik legnagyobb történelmi átalakulások évtizede. Csak azok a szervezetek és egyének lesznek versenyképesek akik jól értik és kiválóan menedzselik a szükséges képességbeli, kulturális, technológiai és munkamódszer változatokat. Ehhez az agilitás és a reziliencia elengedhetetlen!

Részletes program ITT.

 

DESIGN & ONLINE – Design Thinking virtuálisan

Mi a Design Thinking és hogyan teremt értéket?
Mik a főbb fázisai és milyen praktikus eszközöket és készségeket alkalmazhatunk ezek során?
Hogyan legyél empatikus, hogy a problémát az ügyfeled szemszögéből értsd meg?
Hogyan használd a Design Thinking-et munkád és magánéleted során?
Mi köze a Design Thinking-nek az agilis működéshez?

 

Részletes program ITT.
Photo by Nick Morrison on Unsplash
suscipit Phasellus commodo vulputate, mattis Aenean amet, Lorem