ISG

ISG

Az ISG Personalmanagement a közép-kelet-európai térség vezető tanácsadó cége, 26 országban, több mint 50 irodával, közel 600 munkatárssal.

A magyar iroda professzionális, széles körű támogatást nyújt a teljes HR-portfólióban: Executive Search, Keresés-Kiválasztás, Szervezetfejlesztés, Assessment/Development Center, Tréning, Coaching, Outplacement, Szervezetdiagnosztika, Piacmonitoring területen. Munkatársaink tapasztalataikkal, felkészültségükkel sikeresen szolgálják ki Ügyfeleink igényeit Felső- és Középvezetői szinttől Specialista szintig.

Generalistaként dolgozunk a piac különböző szegmenseiben: telekommunikáció, informatika, autóipar, termelés/gyártás, bank-pénzintézet-biztosító, FMCG, pharma, élelmiszeripar, energetika, olajipar, elektronika, szállítmányozás és műszaki kereskedelem.

 

Profiles International Hungary

PROFILESA Profiles International Hungary célja, hogy a kiválasztásban, értékelésben és fejlesztésben is kiválóan használható tesztjeivel hozzásegítse az egyéneket és a vállalatokat ahhoz, hogy kisebb ráfordítás mellett nagyobb teljesítménnyel és haszonnal működjenek. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy mindenki a számára megfelelő pozícióba kerüljön, és személyre szabott fejlesztésben részesüljön, legyen szó beosztottról vagy vezetőről. Leginkább azonban ezzel tudnánk bemutatkozni:  „Mindennel foglalkozunk, ami az ember”.

Az elmúlt években kutatásainkban nagy hangsúlyt fektettünk a munka világában egyre nagyobb arányban jelen lévő Y generációs munkavállalók megismerésére, és arra, miben térnek el egymástól az X és Y generációs vezetők. Éppen ezért szívügyünk a fiatalok támogatása.