ISGISG

Az ISG Personalmanagement a közép-kelet-európai térség vezető tanácsadó cége, 26 országban, több mint 50 irodával, közel 600 munkatárssal.

A magyar iroda professzionális, széles körű támogatást nyújt a teljes HR-portfólióban: Executive Search, Keresés-Kiválasztás, Szervezetfejlesztés, Assessment/Development Center, Tréning, Coaching, Outplacement, Szervezetdiagnosztika, Piacmonitoring területen. Munkatársaink tapasztalataikkal, felkészültségükkel sikeresen szolgálják ki Ügyfeleink igényeit Felső- és Középvezetői szinttől Specialista szintig.

Generalistaként dolgozunk a piac különböző szegmenseiben: telekommunikáció, informatika, autóipar, termelés/gyártás, bank-pénzintézet-biztosító, FMCG, pharma, élelmiszeripar, energetika, olajipar, elektronika, szállítmányozás és műszaki kereskedelem.

Captain Hungary

cAPTAINMi a Captain Hungary-ban a nemzetközi és hazai gyakorlatban bevált, online kompetencia teszteket, módszertanokat és rugalmasan alkalmazható megoldásokat nyújtunk ügyfeleink részére a szervezeti- és az emberi célok harmonikus megvalósítása érdekében.

A CAPTain Online-t főleg a vezető és munkatárs kiválasztásban népszerű, de ügyfeleink elterjedten használják vezető- és sales tréningeken, tehetséggondozási vagy vezetői utánpótlás programokban, business- és team coaching folyamatokban is.

Fiatal vezetőkkel gyakran találkozunk a különböző tehetség- vagy vezetési utánpótlási programokban. Tapasztalataink szerint ők képviselik a szervezetek legdinamikusabb potenciálját, akikkel érdemes foglalkozni, mert a fejlesztésükre fordított idő, energia látványosan megtérülhet. A fiatal vezetőket a CAPTain Online-val a képzési fókuszok meghatározásában, orientálásában, a teszteredmények visszajelzésével pedig az önismeret-, a tudatosság-, és a vezetői szerephatékonyság fejlesztésével tudjuk támogatni.

Megalakulása óta ismerjük és szeretünk együtt dolgozni a Coachingteammel is, és amikor tudomást szereztünk erről a Díjról nem volt kérdés számunkra, hogy csatlakozzunk a támogató partnerek köréhez.

Hamar Productivity Consulting

HAMARA Hamar Productivity Consulting a Getting Things Done® (GTD®) módszer egyetlen, nemzetközileg minősített magyarországi partnere. A GTD® metodikával, a kapcsolódó termékekkel és szolgáltatásokkal menedzseljük azt a folyamatot, amelynek következményeként egyének, szervezetek megvalósíthatják a stresszmentes eredményesség művészetét akár a személyes, akár az üzleti életben.

Hatékonyságnövelő SaaS portfóliónk a klasszikus szoftveres megoldásokat (Excel, Outlook, Lotus Notes) és a legmeghatározóbb felhő alapú szolgáltatásokat is (Evernote, Asana, Wunderlist) magába foglalja.

Attrecto

ATTRECTOAz Attrecto Zrt. Magyarország legnagyobb mobil alkalmazásfejlesztő- és mobil stratégiai tanácsadó vállalata.
A stratégiai és technológiai tanácsadás keretében az új ötletből kidolgozott koncepciót készítünk. Az értékteremtés a legmagasabb fokú szakmai felkészültség mellett történik, így ügyfeleink választ kaphatnak az összes releváns kérdésre, és hosszú távon is tervezhetik mobil stratégiájukat.
A fejlesztési szakaszban testre szabott egyedi fejlesztési szolgáltatást nyújtunk, hogy mobil megoldásaink révén ügyfeleink hatékonyan kelhessenek versenyre a megváltozott piaci körülmények között. Komplex “end-to-end” vállalati megoldásokat kínálunk a legmagasabb elvárásoknak és fejlesztési sztenderdeknek megfelelően.

 

Profiles International Hungary

PROFILESA Profiles International Hungary célja, hogy a kiválasztásban, értékelésben és fejlesztésben is kiválóan használható tesztjeivel hozzásegítse az egyéneket és a vállalatokat ahhoz, hogy kisebb ráfordítás mellett nagyobb teljesítménnyel és haszonnal működjenek. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy mindenki a számára megfelelő pozícióba kerüljön, és személyre szabott fejlesztésben részesüljön, legyen szó beosztottról vagy vezetőről. Leginkább azonban ezzel tudnánk bemutatkozni:  „Mindennel foglalkozunk, ami az ember”.

Az elmúlt években kutatásainkban nagy hangsúlyt fektettünk a munka világában egyre nagyobb arányban jelen lévő Y generációs munkavállalók megismerésére, és arra, miben térnek el egymástól az X és Y generációs vezetők. Éppen ezért szívügyünk a fiatalok támogatása.

Makka Studio

MAKKAMelinda és Gábor vagyunk, a Makka Studio alapítói és tulajdonosai, mindketten a fiatal korosztályhoz tartozunk. Két éve dolgozunk közösen az enteriőr tervezés szakmában, nevünkhöz számos sikeres tervezés fűződik.

Ügyfeleink kivételes kiszolgálása mellett küldetésünknek érezzük, hogy támogassuk a vállalkozó szellemű fiatalokat a sikereik elérésében. Ismerjük a vezetéssel járó felelősség nehézségeit, a döntések terheit, az eredmények eléréséhez vezető utat. A Díjjal járó elismerést olyan motivációnak tekintjük a fiatal vezetők körében, ami példamutatást jelent majd a következő generációk számára, hogy fejlődésüket tudatos döntések sorozata építse!

 

Practify logo-1000_print-re

A Practify a gamification technikáját alkalmazó online képzéstámogató eszköz. A Practify eredményességét az egyedi online felület biztosítja, ahol a képzésen résztvevők virtuálisan együtt maradnak. A tréner játékos feladatokat ad a résztvevőknek, melyek megoldása során on-the-job történik meg a tanultak mindennapokba illesztése és a kívánt viselkedésváltozás.