A fiatal vezetői lét, továbbá a női vezetői lét aspektusai, kérdései, dilemmái foglalkoztatnak bennünket. Ezekre keressük a válaszokat, a fejlesztési, tudatos tanulási lehetőségeket, melyekkel ügyfeleinket támogathatjuk.

Tapasztalatunkat, ismereteinket, történeteinket szívesen osztjuk meg előadások formájában, ezzel is támogatva, motiválva, serkentve az előadás résztvevőit a fiatal és női vezetői léttel kapcsolatos információk és élmények bővítésére.

Inspiráló előadásainkban mutatunk be vezetéselméleti modelleket, motivációs, kommunikációs és konfliktuskezelési lehetőségeket. Dolgozunk fel új szakirodalomból vett tudást, amit számos tapasztalati történettel, esettel színesítünk.

Generációs kutatásainkból számos tanulmány készült és neves szakemberek hivatkozzák meg a kapott adatokat, összefüggéseket.

Természetesen mi is vállalunk generációs témájú előadásokat, akár a saját kutatásainkból nyert adatok bemutatására, akár a nemzetközi tendenciák ismertetésére. A különböző generációkat együttesen szeretjük nézni, vizsgálni, nem hiszünk abban, hogy egyet-egyet érdemes külön kiragadva elemezni.

Mivel folyamatosan dolgozunk generációs érzékenyítő programokon, projekteken, szervezeteken belül, előadásaink itt is színesednek tapasztalati ismereteinkkel is.

Előadásainkon Prezi.com, vagy Power Point prezentációval készülünk, tapasztalatunk van Storytelling előadói technikában és szakembereink több TED előadást is tartottak már.

Bite Barbara Határátlépők címmel adott nagy sikerrel elő a TEDx-en:

Bite Barbara Balanszált személyiségről tartott előadását itt láthatjátok: