Ezüst fokozatú támogató:

 

Az ING Bank 25 éve nyújt nagyvállalatoknak pénzügyi szolgáltatást Magyarországon, ügyfélkörünk leginkább a hazai és nemzetközi nagyvállalatok köréből kerül ki.
Alakulásunk óta kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy támogassuk az ifjú tehetségeket, akár saját szervezetünkben, akár azon kívül. Számos volt kollégánkkal találkozunk munkánk során és büszkék vagyunk arra, hogy az ING indította el sokukat ezen az úton. Az Év Fiatal Vezetője Díj számunkra azt is jelenti: bízunk abban, hogy ezzel nő a díj nyilvánossága, és több fiatal vezető vállalja a megmérettetést mindannyiunk örömére és hasznára.

 

 

Bronz fokozatú támogató:

BD

A BD (Becton, Dickinson and Company) vezető globális orvostechnológiai vállalat magyarországi leányvállalataként, a Becton Dickinson Hungary Kft. a Tatabánya-Környe Ipari Park egyik folyamatosan és dinamikusan fejlődő cége. A BD küldetése: “Egy egészségesebb világért”.  Büszkék arra, hogy olyan egészségügyi vállalatnál dolgoznak, amely termékeivel az emberek életét javítja. Értékeik határozzák meg a mindennapi életüket, a szervezeti kultúrájuk alapját képezve: Helyesen cselekszenek. Vállalják a személyes felelősséget. Előre mérlegelik a páciensek és ügyfelek által támasztott globális kihívásokat és megoldást keresnek rájuk. Folyamatosan fejlődnek és megújulnak. Együttműködnek, kihozzák egymásból a maximumot és törődnek egymással. Azért csatlakoztak a kezdeményezéshez, mert a BD szívesen támogat társadalmilag hasznos tevékenységeket és a Fiatal Vezető program különösen közel áll hozzájuk, mert náluk is sok fiatal, tehetséges munkatárs dolgozik.