Aranyfokozatú támogató:NN

A magyarországi NN Biztosító Zrt. az NN Csoport  (NN Group N V.) tagja. Az NN Csoport jelenleg 18 országban van jelen, mindenütt erős piaci pozícióban. Több mint 12 000 munkatársával a vállalatcsoport célja az, hogy magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat nyújtson 15 millió ügyfelének.

A 170 éves múltra visszatekintő NN Csoport gyökerei Hollandiába nyúlnak vissza, ahol évtizedeken keresztül elsősorban biztosításokkal foglalkozott a társaság. A Nationale-Nederlanden vállalat 1963-ban jött létre a két legnagyobb holland biztosító egyesülésével, és a vállalat ezen a néven lépett be többek között a magyar piacra is.

 

Ezüstfokozatú támogató:

Vibrocomp

A Vibrocomp Kft-t húszéves magyar és hároméves nemzetközi, a környezetvédelem területén szerzett gyakorlattal rendelkezik, 1992-ben alapították magyar szakemberek.

Küldetésünk fő elemei a korszerű, új technológiával, a lehető legjobban képzett szakembercsapattal a zaj-, levegő- és rezgésszennyezés hosszú távú csökkentése, illetve a környezetbarát technológiák fejlesztésében való aktív részvétel.

A Vibrocomp Kft. az elmúlt több mint húsz évben meghatározó szerepet vívott ki magának a hazai és fontos szerepet a nemzetközi környezetvédelem (külföldön elsősorban zaj- és levegővédelem) területén. Cégünk számos kiemelkedően fontos hazai ingatlan fejlesztéshez, infrastrukturális beruházáshoz készítette az Európai Uniós pályázathoz szükséges megvalósíthatósági tanulmány környezetvédelmi részét vagy a környezetvédelmi hatástanulmányt, és bonyolított engedélyeztetést.

 

 

 

Bronzfokozatú támogató:

 

BDA BD (Becton, Dickinson and Company) vezető globális orvostechnológiai vállalat magyarországi leányvállalataként, a Becton Dickinson Hungary Kft. a Tatabánya-Környe Ipari Park egyik folyamatosan és dinamikusan fejlődő cége. A BD-nél küldetésünk: “Segítünk mindenkinek egészségesen élni”.  Büszkék vagyunk arra, hogy egészségügyi vállalatnál dolgozunk, amely termékeivel az emberek életét javítja. Értékeink határozzák meg a mindennapi életünket, a szervezeti kultúránk alapját képezve: Tisztelettel kezeljük egymást. Helyesen cselekszünk. Mindig keressük a fejlődés lehetőségét. Elfogadjuk a személyes felelősséget. Csatlakoztunk a kezdeményezéshez, mert fontos számunkra a fejlesztésközpontú gondolkodás, a tehetségek kiemelt támogatása és a vezetésfejlesztés többirányú megvalósítása.