Platinafokozatú támogató:

 

Az ING Bank 25 éve nyújt nagyvállalatoknak pénzügyi szolgáltatást Magyarországon, ügyfélkörünk leginkább a hazai és nemzetközi nagyvállalatok köréből kerül ki.
Alakulásunk óta kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy támogassuk az ifjú tehetségeket, akár saját szervezetünkben, akár azon kívül. Számos volt kollégánkkal találkozunk munkánk során és büszkék vagyunk arra, hogy az ING indította el sokukat ezen az úton. Az Év Fiatal Vezetője Díj számunkra azt is jelenti: bízunk abban, hogy ezzel nő a díj nyilvánossága, és több fiatal vezető vállalja a megmérettetést mindannyiunk örömére és hasznára.

 

Aranyfokozatú támogató:

A Vibrocomp Magyarország meghatározó környezetvédelmi-tanácsadó mérnökirodája. Küldetésünk fő elemei a korszerű, új technológiával, a lehető legjobban képzett szakembercsapattal a környezeti-szennyezés hosszú távú csökkentése és a fenntartható fejlődés elkötelezett segítése környezetbarát módszerek és megoldások fejlesztésével.

A Vibrocomp Magyarország és Európa mellett 2 kontinens 5 országában van jelen. Nemzetközi irodáink szakértői kormányzati stratégiaalkotás és tanácsadás mellett ingatlan fejlesztésekhez, infrastrukturális beruházásokhoz, valamint ipari létesítményekhez készítenek környezetvédelmi hatástanulmányt, és bonyolítják az engedélyeztetést.

 

Ezüstfokozatú támogató:

Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. Magyarország nemzeti lottótársasága, mely törvényi felhatalmazás alapján kizárólagosan szervez sorsolásos játékokat, totalizatőri fogadást és engedéllyel rendelkezik bukmékeri fogadásra is. Felelős játékszervezőként  törvényes játéklehetőséget nyújt a felnőtteknek, megőrizve a tradicionális értékeket, és hozzájárulva a közkiadások finanszírozásához. A Szerencsejáték Zrt. a hatályban lévő jogszabályok szerint tartósan 100%-os állami tulajdonban levő szervezet, egyszemélyes részvénytársaság. Működését 1991. január 1-jén kezdte meg.

Küldetésük, hogy a hazai felnőtt lakosság szerencsejáték alapú szórakozási igényeit professzionális módon kielégítsék és eközben hozzájáruljanak a társadalmi értékteremtés folyamatához.

 

 

Coca- Cola HBC

Vállalatunk, a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. a 28 országot átfogó és 594 millió fogyasztót kiszolgáló Hellenic Csoport tagja. Főbb termékeink, melyeket gyártunk és értékesítünk: Coca-Cola, Fanta, Nestea, Naturaqua, BURN, Cappy, Lavazza, Jack Daniels és Finlandia. Vállalatunk székhelye Dunaharasztiban van, ásványvíz palackozó üzemünk pedig Zalaszentgróton működik. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 70 féle terméket forgalmazunk, és a késztermékeink jelentős hányadát külföldre, 25 országba exportáljuk.

Mindebben kiemelt szerepet játszanak vezetőink. Egy jó vezető a legjobb „példa” arra, hogy kollégáink motiváltan és elkötelezetten dolgozzanak nálunk, egy számukra is kellemes és inspiráló munkakörnyezetben. Azért álltunk örömmel az év Fiatal Vezetője Díj kezdeményezés mellé, mert ezen keresztül is pozitív, követendő példákat mutathatunk fiatal tehetségeinknek, és megerősíthetjük őket abban, hogy megéri az extra erőfeszítés, a folyamatos tanulás és képzés.

 

Bronzfokozatú támogató:

BD

A BD (Becton, Dickinson and Company) vezető globális orvostechnológiai vállalat magyarországi leányvállalataként, a Becton Dickinson Hungary Kft. a Tatabánya-Környe Ipari Park egyik folyamatosan és dinamikusan fejlődő cége. A BD küldetése: “Egy egészségesebb világért”.  Büszkék arra, hogy olyan egészségügyi vállalatnál dolgoznak, amely termékeivel az emberek életét javítja. Értékeik határozzák meg a mindennapi életüket, a szervezeti kultúrájuk alapját képezve: Helyesen cselekszenek. Vállalják a személyes felelősséget. Előre mérlegelik a páciensek és ügyfelek által támasztott globális kihívásokat és megoldást keresnek rájuk. Folyamatosan fejlődnek és megújulnak. Együttműködnek, kihozzák egymásból a maximumot és törődnek egymással. Azért csatlakoztak a kezdeményezéshez, mert a BD szívesen támogat társadalmilag hasznos tevékenységeket és a Fiatal Vezető program különösen közel áll hozzájuk, mert náluk is sok fiatal, tehetséges munkatárs dolgozik.

.