2010-ben alakult szakmai közösségünk. Küldetésünk, hogy a gazdasági élet kiemelkedő szereplői számára személyre szabott fejlesztést és szakértő támogatást nyújtsunk, amivel hozzájárulunk ügyfeleink eredményes munkavégzéséhez, kiegyensúlyozott és sikeres életéhez. Hiszünk abban, hogy munkánk gyümölcse a vállalati eredményesség növekedésében is megmutatkozik.

Coachként, fejlesztőként valljuk, hogy minden emberben magában ott rejlik a megoldás. A mi feladatunk, hogy egy olyan aktív együttgondolkodásra késztessük ügyfeleinket, melynek eredményeként rátalálnak a saját, egyedi megoldásukat megnyitó „kulcsra”, ami biztosítja, hogy még sikeresebbek és eredményesebbek legyenek a célul kitűzött területükön. Hogy mindez a munkahelyük hasznára is válik, az már dupla siker!

Kiemelt területeink a fiatal vezetők, a női vezetők és a multigenerációs menedzsment fejlesztése.

Az ügyfeleink konkrét igényeire konkrét megoldásokat keresünk közösen. Segítségünkkel hatékonyan fognak tudni gazdálkodni az idejükkel és kommunikálni a beosztottakkal, megtanulják a delegálás és motiválás fortélyait, és ütőképes csapatot fognak tudni kialakítani.

Munkánk során két fontos rendezőelv jellemez minket:

  • személyre / szervezetre / cégre szabott megoldásokkal dolgozunk
  • szeretünk folyamatokban gondolkodni, így számunkra az előkészítés és az utánkövetés egyaránt fontos szakasza a fejlesztésnek

logo_szines_negyzet