Blaskó Nikolett

 

 

 

 

 

 

A magyar reklámszakma meghatározó szereplője, a nevéhez köthető ACG pedig az egyik legsikeresebb hazai ügynökség, ami idén 3. alkalommal lett a világ leghatékonyabb független ügynöksége. 2010 óta a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége alelnöke, felügyelőbizottsági tagja az UNICEF-nek és az Önszabályozó Reklámtestületnek, tagja a HBLF vezetői fórumnak. Elkötelezett a fiatal tehetségek felkarolásában, kiemelten támogatja a nők helyzetbe hozását az üzleti életben, emellett mecénása a hazai kortás designnak, divatnak. Házasságban él, két kislány édesanyja. Versenyszerűen lovagol, díjugrat.

 

Jakobsen Petra

 

 

 

 

 

 

Közgazdasági, pszichológia és coaching végzettségekkel a tarsolyában több, mint 20 éve tevékenykedik HR vezetőként. Karrierjében olyan cégek szerepelnek, mint a Shell, Pepsi, Digial Equipment, General Electric és a Bonafarm csoport. Jelenleg az Invitech HR igazgatója, illetve a HR tanácsadóként és coachként is tevékenykedik, többek között a Flow csoporttal együttműködve.

Magánéletében két gyermek (14 és 16 évesek) büszke édesanyja, és szemész orvos férjének boldog párja.

 

Csulak Ferenc

csulak-ferenc

Kolozsváron született, ott végezte iskolai tanulmányait. A Temesvári Műszaki Egyetem villamosmérnöki karán szerzett diplomát. Mérnöki karriere a Dél- Bánságban indult egy erőmű építésen. Majd Gyalun vízi-, Désen három hő- és egyéb erőműi üzembe-helyezéseken dolgozott.
Kilencvenben az Észak-dunántúli áramszolgáltatónál helyezkedett el, azóta itt dolgozik különböző beosztásokban vagy leányvállalatokban.
2006-ban felkérték egy külföldi munkára, öt éve jött haza.
Jelenleg egy-egy gáz- és áramhálózati cégnek a vezérigazgatója és másik háromnak a vezérigazgató helyettese.
Hobbija a kertészkedés és a kirándulás. Három lány és egy fiú büszke édesapja.

 

Gerendai Károly

 

 

 

 

 

 

Üzletember, kultúraszervező, a Sziget Fesztivál alapítója. Fő tevékenysége a rendezvényszervezés, Közép-Európa piacvezető rendezvényszervező vállalkozásának, a Sziget Kulturális Menedzseriroda Kft. alapítója, tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

 

Dr. Kornai Gábor

kornai_gabor

Közgazdász, ökonometriából doktorált, bejegyzett vezetési tanácsadó (CMC), az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. alapító-elnöke. 2001 óta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán a Vezetési Tanácsadás Tanszék vezetője, tiszteletbeli docens. Dr. Kornai Gábor két ízben is betöltötte a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének (VTMSZ) elnöki tisztjét, 2009-ben az Év Informatikai Cégvezetőjének választotta az Informatikai Vállalkozások Szövetsége. 2015-ben elsőnek kapta meg a BKIK Gazdasági Szolgáltatások Tagozat Tanácsadói Osztálya „Tanácsadói Életműért” díját.

 

Vecsernyés Csaba

vecsernyes_csaba

A BD Hungary ügyvezetője igazgatója. Gépészmérnökként végzett, nyolc évig tanított a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd átlépett a multinacionális cégek világába. Közel 20 éves tapasztalata van a gyárirányítás (operations management) területén. Három különböző iparágban, sokféle kultúrában (Európában és azon kívül) dolgozott, foglalkozott zöldmezős beruházástól kezdve gyárak és ellátási hálózatok felépítésével, fejlesztésével, stabilizálásával és konszolidálásával is.

Most egy 650 fős, lelkes csapattal világszínvonalú orvostechnológiai gyárat építenek és fejlesztenek Tatabányán. Nagy örömére szolgál, hogy sok tehetséges fiatallal dolgozhat együtt, szívesen segíti őket a fejlődésükben, saját útjuk megtalálásában.

 

Bodor Tibor

 

 

 

 

 

 

2017 január 1-től az ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelepe vezérigazgatója. A Budapesti Műszaki Egyetemen gépészmérnöki karán végzett, majd pénzügyi tanulmányokat folytatott a Budapesti Közgazdasági Egyetemen, illetve Nagy-Britanniában, majd karrier útját hamarosan a bank szektor felé vette. A Citibanknál töltött 15 év után 2008-tól az ING Bank magyarországi irodájában, később a hollandiai központjában folytatta. Először a Közép-kelet-európai régió ügyfélkapcsolati vezetését vette át, majd 2014-től a teljes európai régió vezetésével bízták meg. Feleségével és 2 gyermekével az idén költözött haza Amszterdamból.

 

Bite Barbara

 

 

 

 

 

 

Bite Barbara, a Coaching Team társalapítója és ügyvezetője. Az olimpiára készült profi kézilabdázóként, de egy makacs sérülés miatt idő előtt fel kellett adnia a sportot. Marketing szakos közgazdászként a Baumaxhoz került, ahol négy hónap után már vezető pozícióban találta magát, huszonnyolc évesen száz ember dolgozott az osztályán. A gyermekvállalás egybeesett a karrierváltással, amikor coach, tréner és vezetői tanácsadó lett. Azóta is a fiatal vezetők elkötelezett fejlesztője.

A Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) elnökségében 5 éve aktív, 2015-ben elnökként dolgozott a professzionális coaching szakmai ismertségén és elismertségének növelésén.
A Coaching Team ügyvezetőjenként a Példakép Alapítvány 2015-ben a 30 példakép egyikének választotta.
A fiatal vezetői létről és arról, hogy lehet bátran, őszintén és erőszakmentes önérvényesítéssel vezetni beszélt már többek között a TEDxSomlóiSt Women-en és a Vírus Esten is.