Csulak Ferenc

csulak-ferenc

Kolozsváron született, ott végezte iskolai tanulmányait. A Temesvári Műszaki Egyetem villamosmérnöki karán szerzett diplomát. Mérnöki karriere a Dél- Bánságban indult egy erőmű építésen. Majd Gyalun vízi-, Désen három hő- és egyéb erőműi üzembe-helyezéseken dolgozott.
Kilencvenben az Észak-dunántúli áramszolgáltatónál helyezkedett el, azóta itt dolgozik különböző beosztásokban vagy leányvállalatokban.
2006-ban felkérték egy külföldi munkára, öt éve jött haza.
Jelenleg egy-egy gáz- és áramhálózati cégnek a vezérigazgatója és másik háromnak a vezérigazgató helyettese.
Hobbija a kertészkedés és a kirándulás. Három lány és egy fiú büszke édesapja.

 

Dr. Kornai Gábor

kornai_gabor

Közgazdász, ökonometriából doktorált, bejegyzett vezetési tanácsadó (CMC), az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. alapító-elnöke. 2001 óta a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán a Vezetési Tanácsadás Tanszék vezetője, tiszteletbeli docens. Dr. Kornai Gábor két ízben is betöltötte a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének (VTMSZ) elnöki tisztjét, 2009-ben az Év Informatikai Cégvezetőjének választotta az Informatikai Vállalkozások Szövetsége. 2015-ben elsőnek kapta meg a BKIK Gazdasági Szolgáltatások Tagozat Tanácsadói Osztálya „Tanácsadói Életműért” díját.

 

Küllői Péter

Aug. 30, 2006, Budapest, Hungary Peter Kulloi, founder of "Mosoly" Foundation (C) Photo: Bela Szandelszky

40 éves koráig befektetési bankár volt először Budapesten aztán Londonban. 2000-ben visszavonult, hogy tudjon “visszaadni”. Azóta több igazgatóságnak illeve kuratóriumnak  a tagja,  egyebek mellett a Bátor Tábor Alapítvány elnöke és a Tate Múzeum Russian and Eastern European Committee tagja.

 

Vecsernyés Csaba

vecsernyes_csaba

A BD Hungary ügyvezetője igazgatója. Gépészmérnökként végzett, nyolc évig tanított a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd átlépett a multinacionális cégek világába. Közel 20 éves tapasztalata van a gyárirányítás (operations management) területén. Három különböző iparágban, sokféle kultúrában (Európában és azon kívül) dolgozott, foglalkozott zöldmezős beruházástól kezdve gyárak és ellátási hálózatok felépítésével, fejlesztésével, stabilizálásával és konszolidálásával is.

Most egy 650 fős, lelkes csapattal világszínvonalú orvostechnológiai gyárat építenek és fejlesztenek Tatabányán. Nagy örömére szolgál, hogy sok tehetséges fiatallal dolgozhat együtt, szívesen segíti őket a fejlődésükben, saját útjuk megtalálásában.

 

Bodor Tibor

 

 

 

 

 

 

2017 január 1-től az ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelepe vezérigazgatója. A Budapesti Műszaki Egyetemen gépészmérnöki karán végzett, majd pénzügyi tanulmányokat folytatott a Budapesti Közgazdasági Egyetemen, illetve Nagy-Britanniában, majd karrier útját hamarosan a bank szektor felé vette. A Citibanknál töltött 15 év után 2008-tól az ING Bank magyarországi irodájában, később a hollandiai központjában folytatta. Először a Közép-kelet-európai régió ügyfélkapcsolati vezetését vette át, majd 2014-től a teljes európai régió vezetésével bízták meg. Feleségével és 2 gyermekével az idén költözött haza Amszterdamból.

 

Bite Barbara

Bite Barbara

 

 

 

 

 

 

 

Bite Barbara, a Coaching Team társalapítója és ügyvezetője. Az olimpiára készült profi kézilabdázóként, de egy makacs sérülés miatt idő előtt fel kellett adnia a sportot. Marketing szakos közgazdászként a Baumaxhoz került, ahol négy hónap után már vezető pozícióban találta magát, huszonnyolc évesen száz ember dolgozott az osztályán. A gyermekvállalás egybeesett a karrierváltással, amikor coach, tréner és vezetői tanácsadó lett. Azóta is a fiatal vezetők elkötelezett fejlesztője.

A Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) elnökségében 5 éve aktív, 2015-ben elnökként dolgozott a professzionális coaching szakmai ismertségén és elismertségének növelésén.
A Coaching Team ügyvezetőjenként a Példakép Alapítvány 2015-ben a 30 példakép egyikének választotta.
A fiatal vezetői létről és arról, hogy lehet bátran, őszintén és erőszakmentes önérvényesítéssel vezetni beszélt már többek között a TEDxSomlóiSt Women-en és a Vírus Esten is.