LUPA BUILDING

Csapatépítés a Google-modell mentén

Gyere velünk egy vizes helyszínre,

találkozzunk Budapest Tengerpartján!

 

PROGRAM CÉLJA

Legfőbb küldetésünknek tartjuk, hogy olyan csapatépítő programot szervezzünk, melyben mindenki aktívan részt vehet, ezáltal olyan élményt tudjunk nyújtani, melyre sokáig szívesen emlékezhettek.

 

NEKED AJÁNJUK, HA

  • erősíteni szeretnéd a csapaton belüli együttműködést
  • új taggal/tagokkal bővült a csapat és fontos számodra az új belépők integrálása
  • a csapat régóta dolgozik együtt és vágytok egy újszerű közös élményre
  • szervezeti átalakulás következtében eddig különálló szervezeti egységek kerültek összevonásra
  • nagy a távolság a különböző divíziók között
  • egy nagyobb projekt lezárását szeretnétek megünnepelni
  • sportközpontú csapatépítőre vágytok

 

A PALETTA

A Coaching Team és a Lupa Beach szoros együttműködése lehetővé teszi, hogy egyedi, változatos és élményszerű lehetőségeket kínáljunk azért, hogy a megrendelői igényeket a leginkább kiszolgálhassuk.

Klasszikus outdoor elemek: Strandkézilabda, Strandröplabda, Vízilabda, Foci, Tollas, Kajak, Kenu, Asztalitenisz…

 

Újszerű outdoor lehetőségek: SUP egyéni és csoportos deszkán, BWIT vízi akadálypálya, Bubbleball foci, Water bubbleball, Vízi dodzsem, Trambulin, Petanque… és még sok más, akár indoor elemekkel kombinálva.

A Lupa Building programunkon semmi sem az, aminek látszik! Bármelyik lehetőségre essen a csapat választása, mi biztosan megfűszerezzük némi „titkos összetevővel”, annak érdekében, hogy a legklasszikusabb játékok is újszerű, izgalmas kihívást jelentsenek.

 

A SIKERES CSAPATOK TITKA

Programunk keretét a Google-modell adja, ami meghatározza a csapatszintű sikeres együttműködés kulcsát. Az Arisztotelész-projekt nevet viselő kutatásuk kimutatta azt az 5 jellemzőt, melyek nagyban meghatározzák a csapat hatékonyságát. A Lupa Building során élményalapú tanulással vezetjük végig a résztvevőket az 5 faktorhoz tartozó 5 állomáson, hogy kreatív, újszerű formában, ugyanakkor jól megalapozott elméleti keretrendszer által fejlődjenek.

Minden állomáson trénereink ismertetik az adott kihívásokat, strukturált helyzetgyakorlatokat, a feldolgozás is szakembereink vezetésével történik.

 

További információ:
Nagy Krisztina

Tréner, Coach
Munka- és szervezetpszichológus
nagy.krisztina@coachingteam.hu