KÜLDETÉSÜNK

MIBEN TÁMOGATUNK?

Küldetésünk, hogy a gazdasági élet kiemelkedő szereplői számára személyre szabott fejlesztést és szakértő támogatást nyújtsunk, amivel hozzájárulunk ügyfeleink eredményes munkavégzéséhez, kiegyensúlyozott és sikeres életéhez. Hiszünk abban, hogy munkánk gyümölcse a vállalati eredményesség növekedésében is megmutatkozik.

Coachként, fejlesztőként valljuk, hogy minden emberben magában ott rejlik a megoldás. A mi feladatunk, hogy egy olyan aktív együttgondolkodásra késztessük ügyfeleinket, melynek eredményeként rátalálnak a saját, egyedi megoldásukat megnyitó „kulcsra”, ami biztosítja, hogy még sikeresebbek és eredményesebbek legyenek a célul kitűzött területükön. Hogy mindez a munkahelyük hasznára is válik, az már dupla siker!

Kiemelt területeink a fiatal vezetők, a női vezetők és a multigenerációs menedzsment fejlesztése.

Az ügyfeleink konkrét igényeire konkrét megoldásokat keresünk közösen. Segítségünkkel hatékonyan fognak tudni gazdálkodni az idejükkel és kommunikálni a beosztottakkal, megtanulják a delegálás és motiválás fortélyait, és ütőképes csapatot fognak tudni kialakítani.

Munkánk során két fontos rendezőelv jellemez minket:

  • személyre / szervezetre / cégre szabott megoldásokkal dolgozunk
  • szeretünk folyamatokban gondolkodni, így számunkra az előkészítés és az utánkövetés egyaránt fontos szakasza a fejlesztésnek

MILYEN ÉRTÉKEK VEZÉRELNEK?

Szakmai közösségünk tagjai kvalifikált szakemberek, különböző szakmai területekről vezetői tapasztalattal, egyaránt multinacionális és projektek kapcsán államigazgatás, valamint közszolgálati szférához kapcsolódó háttérrel rendelkeznek. Erősségünk a különböző cégkultúrák és eltérő iparágak ismerete, a különböző generációk és az őket összekapcsoló hidak, kapcsolatok meglelése, a sokszínűségből és a több lábon állásból fakadó széles látókör, eszköztár.
A Coaching Team létrejöttét és a közös munka elkezdését a kölcsönös szimpátia és a kezdetektől meglévő egymást inspiráló légkör motiválta. Közös bennünk a jellemünkben rejlő pozitivizmus, kitartás, energia, tudásvágy és elkötelezettség, tudatosság és magas fokú egyéni felelősségvállalási képesség.

MIÉRT VÁLASZD A COACHING TEAM CSAPATÁT?

Hiszünk az építő együttműködésekben, így partneri és stratégiai együttműködéseket tartunk fent különböző szakemberekkel, szervezetekkel, hogy az ügyfeleink számára a leginkább megfelelő megoldásokat tudjuk nyújtani.

Csapatunk tagjai több nemzetközi és hazai szervezetnek is a tagjai (ICF, MCE, HSZOSZ), ami nemcsak szakmai elhivatottságunk miatt fontos, hanem folyamatos fejlődésünket is elősegíti. Többen aktív, vezetői szerepet is vállalnak a szervezetek munkájában. Társadalmi felelősségvállalásunk is erős, nemcsak más szervezetek által létrehozott kezdeményezésekhez csatlakozunk, hanem mi magunk is létrehoztunk egyet Fiatal Utca elnevezéssel, amelyben vezetői ambícióval rendelkező huszonévesek számára biztosítunk coaching alapú fejlesztéseket, hogy már a kezdetekkor megismerjék ezen módszereket, beépülhessen vezetői szemléletükbe.

Mindannyiunk számára elengedhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés és ezzel párhuzamosan az önismereti munka.

Módszertani tárházunk széleskörű, tanult ismereteinket belső képzésen egymásnak is tovább adjuk. Stabilitásunkat szupervízióval is támogatjuk.

Munkánk során az ICF által megalkotott etikai kódex irányelvei szerint dolgozunk, amely ügyfeleink számára is egyértelmű és átlátható működési alapokat fektet le.

A Magyar Multiprogramban, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. által lefolytatott minősítési eljárás keretében megszerezett minősítő tanúsítvánnyal rendelkező szakértői szolgáltatóként, támogatjuk a GINOP pályázaton indulókat.

    X