LEADERSIKK PODCAST

Tudatos vezetésről és szervezetfejlesztésről nem csak Vezetőknek!

A Coaching Team tréner és szervezet fejlesztő cég első podcast sorozata.
A Podcast állandó házigazdája: Vattay Dániel
Küldetésünk, hogy a gazdasági élet kiemelkedő szereplői számára személyre szabott fejlesztést és szakértő támogatást nyújtsunk, amivel hozzájárulunk ügyfeleink eredményes munkavégzéséhez, kiegyensúlyozott és sikeres életéhez. Hiszünk abban, hogy munkánk gyümölcse a vállalati eredményesség növekedésében is megmutatkozik.

Elérhető podcastjaink

Mi is az a PCM?

Tudj meg többet, erről az újfajta modelről. Mire tudja használni egy vezető, hogyan tudja segíteni a vezető fejlesztést? Miképpen tudja segíteni a mindennapok business világában a vezetőt a PCM?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ Király Gertrúddal, aki PCC Executive és Business Coach, Business Trainer, Gazdasági Mediátor.

A Podcast házigazdája Vattay Dániel aki Executive, Life és Team Coach, Agilis termér managment szakértő, Gestalt terapeuta.

Nativ Method - Lovas önismereti tréning

Mi is az a lovas önismereti tréning? Miért is jó lovakkal dolgozni? Hogyan lehet bevinni, a lovakat a tárgyalóba? Vezető fejlesztés és csapatépítő programok lovakkal, de hogyan lehetséges? Milyen módon jelenhet meg a lovastréning a szervezetfejlesztésben?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ Kovalik Natasával, aki a Nativ Method lovas önismeri módszertan megalapítója, tréner, Gestalt Terapeuta.

A Podcast házigazdája Vattay Dániel, aki Executive, Life és Team Coach, Agilis termék managment szakértő és Gestalt terapeuta.

Erős vezető a kemény vezető helyett - a Coaching versenyelőnye

Hogyan születik meg a bizalom egy coaching folyamatban? Mi a különbség a team coaching és a csoportos coaching között? Hogyan jelenik meg az önreflexió a coaching folyamatban?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ Németh Bite Barbarával, aki a Coaching Team ügyvezető igazgatója, MCC executive és business coach, tréner, vezetői tanácsadó és szervezetfejlesztési szakértő.

A Podcast házigazdája Vattay Dániel, aki Executive, Life és Team Coach, Agilis termék managment szakértő és Gestalt terapeuta.

Z generáció és a generációs együttműködés a munkahelyen

Milyen munkavállaló a Z generáció? Mi alapján választ munkahelyet az új generációk? Milyen egy generációs együttműködés fejlesztő tréning? Hogyan látják egymást a különböző generációk? Hogyan lehet együttműködés erősíteni a különböző generációk között a munkahelyen?
Ezekre a kérdésekre keressük a választ Fehérvári Marcellal, aki szervezet pszichológus, coach és business tréner.

A Podcast házigazdája Vattay Dániel, aki Executive, Life és Team Coach, Agilis termék managment szakértő és Gestalt terapeuta.

    X