Referenciák

Egyéni Coaching referenciáink

egyeni

„Barbara észrevétlenül, szinte magától értetődően tudta a coachingfolyamat sebességét és irányát az igényeimhez alakítani. Olyan ütemben sikerült az aktuális problémákat és elakadásokat feldolgozni, mintha azok egyszerű, középiskolai matekpéldák lennének. Még mindig nehezemre esik elhinni, hogy valaki néhány óra alatt képessé tett arra, hogy megoldjam azokat a helyzeteket, amelyekkel korábban évekig küzdöttem, sikertelenül. Ha lenne megfelelő fordítása annak, hogy ‘life-changing experience’, akkor most alighanem azt írnám ide.”

The Walt Disney Company

„Egy olyan Embert ismerhettem meg Barbarában, akiben megbíztam. A vezetés során felmerülő problémáimat őszintén elmondhattam. Az általa feltett kérdések arra ösztönöztek, hogy akár több megoldást is találjak a számomra problémás helyzetekre. Folyamatosan éreztem, hogy értő figyelemmel hallgat, számára az volt a cél, hogy fejlődhessek.”

Magyar Posta Zrt.

„Barbara a teljes coaching folyamatot tudatosan és strukturáltan építette fel. A megfelelő eszközöket vetette be a megfelelő időpontban. A bizalom kialakítását nemcsak mint hiteles és felkészült coach, hanem mint tapasztalt vezető is sikerült rövid időn belül elérnie. Közös nyelvet beszéltünk, ezért őszintén tudtam személyére és az általa alkalmazott technikákra támaszkodni. Olyan dolgokat sikerült kimondatnia és tudatosítania velem, amelyeket éreztem, de nem értettem; eredményesen szembesített valós énemmel, annak pozitív-negatív oldalával. Összességében kijelenthetem, hogy sokat adott nekem Barbara coacholása és tudom, hogy mind a rövidtávú, mind a hosszú távú életcéljaim elérésében segítségemre lesz a coaching alatt megszerzett ismeret, amelyet közvetlenül érvényesíthetek a Béres Gyógyszergyár Zrt.-nél is.”

Béres Gyógyszertár Zrt.,

„Az első alkalomtól kezdve magas elvárásaim voltak a coaching-al szemben és ezek teljesültek is. Önismeretemet tovább gazdagítottam, és ezáltal releváns célt tudtunk felállítani a coaching-ra. Az új eszköz amit megismertem és elsajátítottam nagyban segített a célom eléréséhez, és hogy ezáltal jobb vezető legyek. Barbarában egy professzionális, pozitív és ugyanakkor empatikus coachot ismertem meg, aki széles eszköztárral rendelkezik, és jól alkalmazza a szituációnak megfelelő eszközt. Vezetői múltjának köszönhetően gyorsan megérti a szituációkat és rávezet olyan fontos részletekre aminek én kisebb jelenőséget tulajdonítok. Rendkívül élveztem és hasznosnak találtam az elmúlt három és fél hónapot, másoknak is csak ajánlani tudom.”

P&G Central Europe South,

“Maryvel a munka: Az szerintem nagyon klassz és egyben mókás dolog, ha kívül keresett inspirációt végül belül találom meg, és ebben is segített. Olyan érzésem volt mintha egy gyermekkori barátommal beszélgetnék a grundon. Igazából klasszisokkal többször volt ilyen érzésem, mint olyan mintha ügyfél lennék. Furcsa és zavarbaejtő az, ha egy beszélgetés csak a saját problémáimról és gondolataimról szól. Amikor sokat kapok, de keveset adok. Az pedig pláne az, amikor egy hosszú gondolat után felnézel és azt sugallják “megy ez, még-még!”

BD Medical Kft.

„Mary életvidámságával és közvetlenségével gyorsan képes megszerezni a coachee bizalmát. Tudása, tapasztalata és az általa alkalmazott különféle technikák sokat segítettek abban, hogy tisztán lássam magamat és a környezetemet, akár a kihívásokról akár az eredményekről legyen is szó. Visszajelzései, összefoglaló gondolatai mindig segítettek az aktuális téma feldolgozásában. Szerettem vele a munkát, ajánlom azoknak, akik hajlandóak magukra nézni és ehhez elfogadják egy profi, kedves coach segítségét!”

Mortoff Kft.,

„Mary-vel a coaching a legnehezebb témák esetén is könnyedén és sikeresen zajlik. A problémákra mindig személyre szabott megoldások születtek, melyek így közel állnak hozzám, azok használata természetes. Sok olyan technikát tanultam, amelyet később sikeresen használhatok.”

Közlekedés Kft.

„Azért szeretek veled dolgozni, mert nem maradsz “steril”, ember tudsz maradni. Valós érdeklődést mutatsz, látom a lelkesedés, igazából ezt minden pillanatban éreztem. A coach folyamat során végig magabiztosnak és profinak éreztelek, rugalmasan le tudtad követni az éppen aktuális igényeket és a folyamat változásait. Kommunikációból pedig nagyon sokat tanultam tőled, hogyan kell JÓL kommunikálni, amire nagyon nagy szükségem van, és úgy látom, általában mindenkinek.”

MÁV CSR terület

„Maryvel azért volt kivételes élmény coaching folyamatban részt vennem, mert a személyiségéből fakadó érzékenység, vitalitás és kreativitás párosul az ő felnőttképzésben szerzett tapasztalatával. Ha kell felemel, ha kell csillapít, vagy éppen olyat kérdez, ami hónapok múltán is dolgozik bennem…és közben az egész folyamatot áthatja a coachee és a coaching iránt érzett szakmai alázata.”

Improvers Group

„Andi nagyon jól átsegített a kezdeti bizonytalanságon, gyorsan átláthatóvá tette a coaching folyamatát. Lelkesen, mosolygósan tett fel néha váratlan kérdéseket, amelyekre a válaszokat boncolgatva észrevétlenül jutottam / jutottunk jó megoldásokra. Köszönöm, és ajánlom azoknak, akik szeretnének egyszerűen jobbak lenni.”

Mercedes Benz Hungária Kft.

„Úgy éreztem, hogy letértem a helyes útról, ezért kértem a coachom segítségét, hogy tereljen vissza a helyes irányba. De nemcsak az irányt mutatja meg, hanem megismertet az új szabályokkal is, így jobban tudok felkészülni a változásokra. Ebben a világban, ahol mindenki a kiskapukat keresi, jó tudni, hogy nekünk a főbejáraton kell bemenni. Köszönöm Andinak, hogy ajtó nyit nekem.”

produkciós menedzser

„A coaching a gyakorlatban teljesen új terület volt számomra, ez volt az első alkalom, amikor személyesen is részt vettem egy komplett folyamatban. A leghasznosabb az volt, hogy a hajszolt munkatempó és magánélet rohanásában volt néhány olyan óra, ami kifejezetten arra szolgált, hogy saját magammal foglalkozzam, amit egyébként valószínűleg ilyen strukturált formában a coaching nélkül nem tettem volna / nem tudtam volna megtenni. A foglalkozások során visszajelzést kaptam arról, hogy a dolgaimat jelenleg is viszonylag jól működtetem, a coaching során kapott kisebb segítségekkel / illetve feltárt dolgok tudatos változtatásával tovább tudom finomítani. Összességében hasznosnak ítélem meg az együtt töltött időt.”

Johnson & Johnson

„Andreával egy felmérés kapcsán találkoztam először, amely után lehetőséget kaptam, hogy együtt dolgozzunk. Már az első perctől kezdve – néhány kérdés után – érezte, hol és miben tud nekem segíteni, akár a business coaching, akár a life coaching területén. A néhány alkalmas találkozás során mindig kaptam tőle feladatot, amely arra „késztetett”, álljak meg és gondoljam át, hogyan tudom megoldani az előttem álló feladatokat, problémákat! Ezek mindig segítettek, nagyszerű volt vele dolgozni! Köszönöm!”

UPC

„Rita az egyén igényeihez maximálisan igazodik (ez az adott napon felmerülő problémák kezelésére is vonatkozik). Mind hosszútávon, mind rövidtávon segít. Támogató, segítőkész.”

Deutchebank

„Rita az aktuális “szükségleteimre” rugalmasan reagált, nagyon tetszett, ahogyan a folyamat kereteit (pl. időhatár) kézben tartotta. Ez az összeszedettség számomra erőt sugárzott. A szó nemes értelmében vett alázattal, tisztelettel és elfogadással viszonyult hozzám, figyelt rám, ami felemelt. Az őszinte segíteni akarás vezérelte, nem pedig az, hogy Ő megnyilvánulhasson – ez nekem nagyon fontos volt. Kedvesség, erő, tisztelet, hit és FIGYELEM – ezek a legfontosabbak, amiket kaptam Tőle.”

Halász Anna
Senior Logisztikai konzulens

„Rita személyében egy nagyon segítőkész, nyitott, optimista hölgyet ismerhettem meg. A coaching ülések alkalmával nem mondja meg a “tutit”, hanem kérdéseivel, észrevételeivel rávezet engem, hogy min kellene elgondolkoznom, hogyan kellene változtatnom az életem nem jól működő részén. Rita segítő kritikái, rávezetései segítik az önbizalmamat építgetni, az ülések alatti feladatok elvégzésével és azok elemzésével már pozitívabban látom magamat és a világot 🙂 Beszélgetéseink hangulata széles skálán mozog, a sírástól a nevetésig sok mindent kihozott már belőlem őszintesége, humora és bizalmat sugárzó jelenléte.”

Lázári-Nagy Réka
Customs Services, Omya Hungary

„Rita egy nyitott, kreatív és rendkívül lendületes személyiség. Szakmai felkészültsége magas szintű. Felkészülésemet határozottan de végtelen türelemmel irányította. A jó hangulatú ülések során végig sikerült fenntartania az érdeklődésemet és mindig könnyen átlendített a mélypontokon.”

Gál Balázs
ügyvezető igazgató, Extor Kft.

„Rita kiváló munkájával nagyban hozzájárult kis csapatunk eredményeihez. Amióta együtt dolgozunk egy rendkívül őszinte emberként ismertem meg, aki megkülönböztette magát, hogy nagyon hamar megérti, rugalmasan kezeli a váratlanul kialakuló helyzeteket. Folyamatosan magas színvonalon dolgozik. Szeretném elmondani, hogy mennyire pozitív vele dolgozni, nagyon megbízható és intelligens hölgy megáldva jó humorérzékkel.”

Kendesi Brigitta
Key Account Manager, Omya Hungary Kft.

„Rita, az örökmozgó coach, aki szakmai és EMBERI támogatásával sikerült az álmaim eléréséhez vezető útra lépni. Nagyon barátságos, bátorító és rendkívül ösztönző személyiség. Nyughatatlan lénye mindig felrázza az embert. A vele való közös munka során az ember elfelejti a félelmeit, csak a célra összpontosít. Mindig eléri, hogy elkezdj hinni magadban és az előtted álló feladat sikerében. Jó meglátásai vannak, gyorsan felméri a csapat vagy egyén igényeit. Én mind szakmailag mind emberileg bátor szívvel ajánlom az ő segítségét annak, akinek tervei vannak,aki változtatni akar, esetleg megakadt vagy szakmai segítségre, bátorításra van szüksége.”

Falus Zita
Key Account manager, Omya Hungary Kft.

„Rita segítségével ráláttam olyan dolgokra, hiányokra, amik tiszta képet tudtak adni arról a helyzetről, amiben voltam. Minden alkalommal gazdagodtam felismeréssel önmagammal kapcsolatban, ami persze nem volt mindig egyszerű vagy kellemes, de pont az visz ki egy megrekedt helyzetből, ha szembesülünk gátjainkkal, gyengeségeinkkel, amin változtatni kell. Ezeket nagyon finoman tudta elém tárni oly módon, hogy nem a fájdalmat vagy az alkalmatlanság érzését keltette bennem, hanem a motivációt a változásra, változtatásra. A találkozások szinte mindig új erővel és lelkesedéssel töltöttek fel, ebben nagy része volt annak is, hogy szívvel-lélekkel volt mindig jelen. Tetszett, hogy rugalmasan változtatta a módszereket annak megfelelően, hogy hogyan alakult a folyamat bennem, mire volt épp szükségem, de ugyanakkor megvolt egy keret is, a cél, ami felé haladtunk.”

Nagy Tímea
NetAid Kft.

„Hogy mi jut eszembe Ritáról 5 szóban? Inspiráció, motiváció, kapcsolatrendszer, őszinteség, nyitottság. És, hogy kiknek ajánlom? Mindenkinek, aki új perspektívákra vágyik a gondolkodásában, Mindenkinek akinek számít egy inspiráló beszélgetés, Mindenkinek aki pozitívan akarja látni Önmagát és a világot.”

Borsos Bálint
Key Account Manager, Propack Hungary

 

“András rám tudott hangolódni, az épp aktuális problémákra, helyzetekre, illetve a gondolkodásmódomra/személyiségemre, de mégis mint külső szemlélő hatékonyan tudott reflektálni. Értő hallgatásával és közbevetett, rávilágító gondolataival, kérdéseivel nagyban segítette a folyamat során, illetve az alkalmak közötti fejlődésemet.”

Dr. Kiss Orsolya
TEVA

“2011-ben  dolgoztam először Andrással.  Abban támogatott, hogy megtaláljam munka és magánélet közötti egyensúlyomat,  ami akkoriban nagyon felborulni látszott. Energiával töltött fel közös munka.  Idén, egy nagyon nehéz év után,  újra úgy éreztem, hogy szükségem van a támogatásra.  Tudtam kihez kell forduljak..”

Csenteri Levente
Ügyvezető igazgató
Combridge SRL

“Nagyon nehezen választottam coach-ot, hiszen nagyon magas elvárásokat támasztottam egy olyan személlyel szemben, akire rábízhatom magam, adok a tanácsaira, iránymutatásaira. Rengeteg interjúm volt különböző coach-okkal, mire találkoztam Andrással. Először is fontos volt számomra a szakmai hitelesség, azaz az üzleti életben is tegyen le valamit az asztalra, mielőtt felsővezetőket támogat. Nálam szintén kizáró ok volt az olyan tréner, aki nagyon csak reál vagy csak humán beállítottságú, de András személyében olyan embert ismertem meg, aki mindkettőben erős. Mielőtt elindultunk a közös úton, tartottam attól, hogy nem fog működni, mert olyan ember vagyok, aki nagyon utálja, ha „megmondják neki a frankót”. Andrással nagy szerencsém volt, mert ő pont olyan coach, aki nem észt oszt vagy tanácsot ad, hanem kérdez, rávezet, feltár, mindezt hitelesen teszi, hihetetlen hatékonysággal és profizmussal. Nagyon élveztem minden találkozást, vártam mindig a következő alkalmat és sajnáltam, hogy vége lett…”

Horváth Márton

Csoportos coaching referenciáink

csoportos

„Annamária kiemelkedő szakmaisággal támogatta a teljes teamcoaching folyamatot. Az általa alkalmazott módszerrel tudatosodtak bennünk a szervezeten belüli szabad potenciálok, melyek kihasználása segíti az üzleti eredmények elérését. Konkrét célokat fogalmaztunk meg, megoldási alternatívákkal, melyeket azóta is továbbviszünk és látjuk annak eredményeit. Őszinte örömmel gondolunk vissza az együtt töltött a délelőttre és igaz szívvel ajánljuk Maryt mindenkinek!

Vágvölgyi Júlia
ügyvezető, Magyar Posta Oktatási Kft.

„A személyes coach folyamat után indított teamcoaching nagyon jól épült egymásra, szerintem rendkívül hatékony. Sokat segít a csapatnak a mindennapokban, de legjobban az egy csapattá alakulásunkban segített. Ehhez jól jött a profi segítség. Csak ajánlani tudom!”

teamcoaching résztvevő

„Lendületet adhat egy látszólag nagy problémákkal nem rendelkező, mégis nem tökéletesen együttműködő csapat életében.”

teamcoaching résztvevő

„A csoport vezetése hiteles, finom, de határozott, szeretetteljes, odafigyelő.”

csoport résztvevő

Tréning referenciáink

 

2

„A gyakorlati példákon keresztül jobban megismerhettem magam, illetve azt, hogy bizonyos helyzetekben hogy „kellene” viselkednem.”

Huszár Ferenc
UPC Magyarország Kft.

„Egy tréning, ahol elméletben és gyakorlatban (a valóságban) is jelen vannak a különböző generációk, saját élményű tapasztalás útján ébredünk rá a különbségekre, erősségekre. Sokszínű, széles látókörű, elhivatott és hiteles trénerekkel.”

Ujcz-Takács Natália
Tyco Electronics Hungary Kft.

„Szerintem mindenképpen szükséges lenne másoknak is a cégtől ilyen képzésen részt vennie, hogy könnyebb és élvezhetőbb legyen a közös munka.”

Bozsó Bernadett
UPC Magyarország Kft.

“Mind szakmailag, mind emberileg nagyra értékelem a trénereinket. Kiváló hangulatú közös munkában vehettünk részt, amely mindannyiunknak nagy élményt jelentett. Nagy öröm számomra, hogy részt vehettem a tréningen, és részese lehettem ennek az „álomcsapatnak”. Úgy érzem, az itt hallottakat, tapasztaltakat tovább tudom vinni, és nagy haszonnal tudom alkalmazni. Köszönöm szépen!”

Lestyán Katalin
Szent István Egyetem

„A tréning utat mutat a generációs kérdésekben eltévedőknek. Az úton nem csak elindít, vár is a végén. Kihívásban, beszélgetésben, érzelmekben, tudásban gazdag közös „falmászás”.

Szabó Georgina
Szent István Egyetem

„Bármely területen, sőt a magánéletben is hasznosítható. Vezetőknek, közszereplőknek és üzletkötőknek is elsajátítható. Elgondolkodtató .”

Szelényi Ágnes
Szelényi Kft.

“A tréning segített abban, hogy felismerjem a hiányosságaimat, erősségeimet. Sokat tanultam ma. Nagyon élveztem!”

Varga Renáta
Pro Régió Nonprofit Közhasznú Kft.

“Jól felépített tréning nap. Nem túl sűrű. Gyakorlatias, rugalmas, jó hangulatú tréning.”

Szücs László
Stora Enso Packaging Kft.

„Az adott témakörökre megfelelő tudásanyag felszínre hozása, megosztása, elsajátítása miatt (ajánlom).”

Simonka Zsolt
Simonka Marketing Kft.

„A könnyedség és a professzionalizmus egyensúlya, ahogy dolgozik (Mary)”

SolutionSurfers képzés résztvevő

„Lelkesítő és hiteles, miközben minden porcikájával a csoportra hangolódik”

tréning résztvevő

„A válaszok ott vannak a fejünkben életünk nagy feladatira. Annamari (Mary) fel tudja tenni azokat a kérdést amivel meg tudjuk válaszolni ezeket.”

tréning résztvevő

„A csoportvezetése szellemes, lendületes, gördülékeny, letisztult, egyértelmű, egyéni szabadságot megengedő, kifinomult, jól megtervezett, jól megszervezett, körültekintő, figyelmes, jókedélyű, segítőkész, előrelátó, sok tudást és tapasztalatot átadó, színes volt.”

tréning résztvevő

„Összeszedett, jól strukturált, tartalmas és intenzív; egyben nagyon hasznos tapasztalatszerzés fiatal vezetők számára, amely komoly lendületet ad a továbbiakban.”

tréning résztvevő

„Céltudatos, célirányos, rugalmas, szakmailag erős, alapos, hiteles, tökéletes oktatók.”

tréning résztvevő

,,Ajánlom másoknak, mert nem csupán szakmai és személyiségjegyekben járult a tréning a fejlődésemhez (akár 1 nap alatt), de tükör volt számomra abban, hogy mit kell és érdemes tovább fejleszteni magamban. Nekem sokat adott, nem kétlem, hogy más is ezt találná meg a tréningben.”

tréning résztvevő

,,Emészthető formába van öntve az elméleti tudnivaló, nem akadémikus, hanem valós helyzetekre, az életre van szabva. Szuper tréner remek résztvevők, egymástól rengeteget lehet tanulni. Jó hangulat, barátságos légkör.”

Fülöp Orsolya
Energiaklub

 

Szervezetfejlesztés referenciáink

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dapibus leo. ut commodo libero ut diam non Curabitur vel, in dolor.